ESKÜVŐI FOTÓCSOMAGOK 2022

 

Fotósok száma

Jegyesfotózás

Külön napi kreatív fotózás

Rendelkezésre állás

Átadott fotó

EXCLUSIVE

2

Igen

Igen

Egész napos, 1:00-ig

Minimum 650 db

STANDARD

2

Jegyes VAGY külön napi kreatív

Jegyes VAGY külön napi kreatív

Egész napos, 1:00-ig

Minimum 500 db

BASIC

1

Nem

Nem

Egész napos, 1:00-ig

Minimum 400 db

Függetlenül a Nagy Nap helyszínétől, a kiszállás az egész ország területén INGYENES!

A 2022-es évtől örömmel vállaljuk az esküvői videótok elkészítését is! A részletekért kérjétek részletes ajánlatunkat!

A 2021.12.15-ig foglaló jegyespárok egy prémium minőségű, 20×20 cm-es, 30 oldalas fotókönyvet kapnak ajándékba 25.000 Ft értékben bármely fotós csomag választása esetén.

KAPCSOLAT

5 + 15 =

FONTOS!

Minden üzenetre igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni. Így amennyiben az általatok megküldött e-mail üzenetre 24 órán belül nem érkezik válasz, kérlek, hogy ellenőrizzétek az e-mail fiók SPAM mappáját!

TI MONDTÁTOK…

„Annak ellenére, hogy alapvetően egyikünk sem szereti, ha fotózzák, a jegyes fotózásunk hihetetlenül jó hangulatban telt, minden percét élveztük. Gábor végig közvetlen és segítőkész volt, nem zárkózott el a mi ötleteinktől sem, és nagyon jól elkapta a legmeghittebb és a legviccesebb pillanatokat is. Egyszerűen imádjuk az összes képet.”

 

Zita és Gábor

„Csakis ajánlani tudom 🙂 Maximálisan elégedettek voltunk az elkészült képekkel, amiket gyorsan meg is kaptunk az esemény után. Egyben a személyisége is Gábornak pozitív, hamar oldott hangulatot tudott teremteni a fotózás alkalmával.”

Andrea és Zoltán

„Nagyon köszönjük a munkádat, nagyon jót szórakoztunk a képeken 🙂 Szuperek lettek. Szerintem a maximumot kihoztad belőlünk :)”

Anita és Tibor

„Nézzük, és nem győzünk gyönyörködni bennük! Szuper képeket készítettél! Köszönjük, hogy megörökítetted a nagy napunkat! Köszönjük a rugalmasságod, az ötleteidet, és a fantasztikus képeket!”

Violetta és Tamás

„Annyira csodálatos képeket készítettél, hogy nem is tudjuk leírni! Gyönyörű lett mind, egytől egyig! Nagyon-nagyon boldoggá tetted a napunkat, szívből köszönjük Neked! 🙂 Biztos vagyok benne, hogy az esküvői képeket is ugyanilyen ujjongva és meghatódva nézzük majd.”

Alexandra és Trisztán

„Csodálatos képek lettek! Már vagy ötször végig is néztük őket! Hálásan köszönjük a munkád! Bebizonyítottad, hogy jobb fotóst nem is választhattunk volna.”

 

Evelin és Laci

“Megkaptuk a képeket, csodásak!… A képeken felül pedig hadd köszönjem meg, hogy az egyeztetések során mindig olyan türelemmel, kedvességgel beszéltél velünk, még biztattál is!… Egy végtelen szimpatikus embert ismerhettünk meg benned és egy nagyon tehetséges fotóst!”

 

Melinda és Gyula

“Nagyon szépen köszönjük a képeket! Nagyon szuperek lettek! Annak külön örülünk, hogy a násznépről is csináltál sok képet, illetve jól elkaptál szép pillanatokat. Szerintem nagyon jól visszaadják a képek a nap hangulatát. :)”

 

Szilvia és Márk

„Hát nem jutunk szóhoz… 🙂 Fantasztikus képek születtek, nagyon szépen köszönjük, hogy megörökítetted az esküvőnk napját! Mérhetetlenül hálásak vagyunk a gyönyörű emlékekért!”

 

Szandi és Trisztán

„Nagyon-nagyon szuperek lettek a képek, sírtunk-nevettünk ahogy felidéztük az estét! Örök hálánk a csodás képekért és hogy felejthetetlenné tetted az esküvőnket!”

 

Kitti és Oti

„Nincsenek szavak. Bármit írnánk, kevés lenne! De azt mindenképpen el kell mondanunk, mennyire hálásak vagyunk Neked, Nektek! Sikerült elkapnotok az igaz és őszinte pillanatokat mindenféle műviség nélkül, ennél többet pedig nem is kívánhattunk volna a mi Nagy Napunkon. Egyszerre megható és önfeledtül vidám ez a képsorozat, melyet büszkén fogunk újra és újra végignézni és ha majd eljön az ideje, a gyermekeinknek megmutatni <3”

 

Evelin és Laci

„Nagyon-nagyon szépen köszönjük! Nagyon szuperek lettek! Mind az esküvői, mind a kreatív :D”

 

Zita és Balázs