FEKETE MENYASSZONYI RUHÁS STYLED SHOOT A PÁRISI UDVAR HOTEL BUDAPESTBEN

Közreműködtek:

Ruha: Nova Luna Couture

Modell: Kelemen Dóra

Dekor: Paws and Ivory

Smink: Paszli Vicus

Operatőr: Nagy Krisztián

Fotó: Zomborszki-Takács Gábor

Elérkezett végre a nap, hogy megmutathatom Nektek annak a közös projektnek az eredményét, amelyen az elmúlt hetekben olyan sokat dolgoztunk! Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy megmutassuk, hogyan lehet elegáns és mégis, a megszokottól eltérő egy esküvő.

A Kelemen Dóra által viselt fekete menyasszonyi ruhát egy tehetséges pécsi ruhatervező, Pálfi Luca a.k.a. Nova Luna Couture álmodta meg. Fontos volt számára, hogy egy rendhagyó ruhát tervezzen a Paris névre keresztelt alkotásával, amellyel arra kíván ösztönözni mindenkit, hogy merjen önmaga lenni! Merjetek akár egy ilyen fenséges fekete ruhában is az oltár elé állni!

Fotózási szempontból hihetetlenül inspiráló és egyben kihívásokkal teli feladat volt egy ilyen gyönyörű hotelben alkotni. Alapvetően imádok épített környezetben dolgozni: játszani a formákkal, a szimmetriákkal, a tükröződésekkel. A Párisi Udvar Hotelnél nem is találhattunk volna jobb helyszínt ehhez a feladathoz! A Schreiber Nóri a.k.a. Paws and Ivory által kötött virágcsokor, illetve a Paszli Vicus által készített smink pedig tökéletesen harmonizált ehhez a fekete-arany színvilághoz.